Landi Renzo

image 2

LPG LANDI RENZO IMPIANT GAZI PER MAKINA

Instalimi i nje sistemi LPG ne makinen tuaj ju lejon te kurseni deri ne 50% ne kostot e karburantit. Per me teper, LPG-ja eshte nje burim energjie i paster sepse nuk permban grimca te imta dhe ul emetimet e CO2, nje nga shkaqet kryesore te ndotjes se ajrit ne qytete, me 10%.

Me nje sistem LPG te instaluar ne makinen tuaj, mund te vozitni edhe ne zona qe i nenshtrohen kufizimeve te trafikut. Kater valvola sigurie ne bombel dhe standardet tona strikte i bejne sistemet e LPG te Landi Renzo te pranueshme per parkim ne nivelin e pare nentokesor te parkingjeve.

Landi Renzo ofron nje game te gjere sistemesh gazi per konvertimin e automjetit tuaj ne LPG dhe gaz natyror. Sistemet e LPG-se dhe gazit natyror te LANDIRENZO jane te disponueshme si per motoret me benzine ashtu edhe per motoret me nafte dhe perdorin burime energjie me ndikim te ulet per te kontribuar ne zhvillimin e levizshmerise ekologjike, duke garantuar me pak emetime ndotese dhe duke ofruar perfitime ekonomike.

Te gjitha sistemet e gazit LANDIRENZO jane rezultat i studimeve te thelluara dhe kerkimeve te avancuara teknologjike. Patentat e shumta te regjistruara nga qendra e kerkimit dhe zhvillimit te kompanise kane shenuar piketa ne evolucionin e integrimit mekanik dhe elektronik te sistemeve LPG dhe gazit natyror ne automjete.
Go to top Call Now Button