• TSI / FSI / TFSI

  IMPIANTE GEZI PER CDO MODEL MOTORRI

  TSI / FSI / TFSI

  GARANCI DERI NE 5 VITE
 • WITH DIRECT INJECTIONS

  IMPIANTE GAZI LPG PER CDO LLOJE MAKINE

  ME INJEKSION DIREKT

  Jemi Lider ne Montimin e Impianteve te Gazit per Makina
  me mbi 20 vite eksperience

NE JEMI DISTRIBUTOR ZYRTARE TE

LANDI RENZO

NE JEMI LIDER NE MONTIMIN E IMPIANTEVE TE GAZIT, ME MBI 20 VITE EKSPERIENCE.

SHERBIMET TONA

Ne instalojmë Impiante Gazit nga e para, duke e shndërruar makinën tuaj në gaz, pavarësisht nëse ka motor benzine apo nafte. Efikasitet maksimal!

Ofrojme Filtra origjinale. Filtra te cilesise se larte qe ndikojne direkt ne kosun si dhe fuqine motorrike te makines.

Jemi te licensuar per programimin e impianteve te gazit me sistemet me te fundit. Programojme cfaredo lloje impianti qe ju keni me programet me te avancuara.

Me mbi 20 vite eksperience, ne jemi te certifikuar per instalimin e impianteve te gazit, duke ju ofruar garanci ne perdorim.

Zgjidhje Efektive Per me shume se 20 vite

ne kemi ekpi profesional, te specializuar ne instalimin e pianteve te gazit, jo vetem instalim por edhe riparimin e impiantit qe keni.

Instalim Impiant Gazi 100%
Cilesi 100%
Garanci 100%
+ 0 k
Instalim
+ 0 %
Kursim Karburanti
0 %
Cilesi e larte
0 Vite
Garanci
Our Professional
Profesionale
Portofoli Jone

Disa nga punime tona te cilat i ofrojme me perkushtim dhe cilesi maksimale.

Online Booking
Protesoni formen e meposhtme nese deshironi nje kuote. Mos hezitoni te na kontaktoni per ndonje pyetje ose koment qe mund te keni. Stafi do tju kontaktoje shume shpejt per cdo sherbim apo pyetje qe ju keni.  Go to top Call Now Button